Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2010

Ο Καιρός για σήμερα...Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις, με τοπικές βροχές και στα ορεινά χιόνια, αλλά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα το απόγευμα για ασθενείς τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 08 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις και μέχρι το μεσημέρι παροδικές βροχές και στα νότια πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ και στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα στα ανατολικά ασθενούς βροχής και στα ορεινά ασθενούς χιονόπτωσης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 08 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη
Ο καιρός στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και πρόσκαιρα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, της Κρήτης και το πρωί σε περιοχές της Θράκης με χαμηλό υψόμετρο. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών.

Οι άνεμοι θα είναι βόρειων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου