Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2010

Δηλώσεις-φωτιά του Λάκη Λαζόπουλου

Δηλώσεις-φωτιά έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος αναφορικά με το πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ που επιβλήθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA για την εκπομπή «Αλ Τσαντίρι Νιούζ».

Ο ίδιος ανέφερε ότι: «Αφού το ΕΣΡ ανακάλυψε ότι εγώ και το «Αλ Τσαντίρι» υποβαθμίζουμε την ποιότητα της ελληνικής τηλεόρασης, συγχαρητήρια! Ξέρουν καλά τη δουλειά τους. Δεν υπάρχει ούτε ένα Έλληνας που να μην καταλαβαίνει τη σκοπιμότητα αυτής της απόφασης».
«Οι πολιτικές σκοπιμότητες, οι σκοπιμότητες άλλων καναλιών και το σχέδιο για να σιωπήσει το «Τσαντίρι» σε μένα είναι γνωστές, αλλά δεν είναι δύσκολο να τις φανταστεί κανείς».
«Το «Τσαντίρι» δέχεται αυτή την υποβάθμιση εκ μέρους των διορισμένων του ΕΣΡ ως ένα παράσημο για την πορεία του. Τους ευχαριστώ πολύ. Κι αν δεν τους κάνει κόπο, θα ήθελα να μου υποδείξουν ποια εκπομπή της τηλεόρασης μπορώ να παρακολουθώ, ώστε να μπορώ και εγώ να αναβαθμίσω την ποιότητα μου και να μην ενοχλώ το σύστημα, φύλακες του οποίου είναι», κατέληξε ο γνωστός παρουσιαστής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόστιμο του ΕΣΡ επιβλήθηκε για το επεισόδιο που μεταδόθηκε στις 3 Νοεμβρίου, κατά το οποίο παραβιάστηκαν οι κανόνες περί «υποβάθμισης ποιότητας προγράμματος» και «χρήσης γλώσσας».

1 σχόλιο:

  1. Μόλις είδαμε πως μας έχετε λινκ και σας ευχαριστούμε.
    Ανταποδίδουμε αμέσως και ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή