Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010

Προς συστηματική αξιοποίηση το Εκθεσιακό Κέντρο Καβάλας

Στην τελική ευθεία μπαίνουν πλέον οι διαδικασίες της συστηματικής αξιοποίησης του Εκθεσιακού – Συνεδριακού Κέντρου «Απόστολος Μαρδύρης», στη Νέα Καρβάλη Καβάλας, μετά την πρόσφατη εκτενή συνεργασία που είχαν εκπρόσωποι της Νομαρχίας Καβάλας και του Επιμελητηρίου Καβάλας (εταίροι του Κέντρου) με την εταιρία ΑΤΡΙΟΝ, που έχει αναλάβει την υποβολή μελέτης και προτάσεων για τους τρόπους αξιοποίησης.

Κατά την προχθεσινή συνάντησή τους, τα ενδιαφερόμενα μέλη έκαναν μία αρχική εκτίμηση των προοπτικών που διανοίγονται για συνεδριακό Τουρισμό και διοργάνωση εκθέσεων, εκδηλώσεων κ.α. στο Εκθεσιακό – Συνεδριακό Κέντρο, ενώ οι εκπρόσωποι της ΑΤΡΙΟΝ επισκέφθηκαν τους χώρους του Κέντρου, στη Νέα Καρβάλη.
Όπως διαβεβαίωσαν, θα είναι σύντομα σε θέση να υποβάλουν ολοκληρωμένη μελέτη για την αξιοποίηση του Κέντρου και συγκεκριμένες προτάσεις για την οργάνωση τακτικών ή εκτάκτων εκδηλώσεων. Ακολούθως, η Νομαρχία Καβάλας και το Επιμελητήριο Καβάλας θα επεξεργαστούν τη μελέτη και τις προτάσεις, προκειμένου να συναποφασίσουν για την περαιτέρω πορεία αξιοποίησης του «Απόστολος Μαρδύρης».
πηγή: voria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου