Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010

Εφορία...έρχομαι αεροπορικός

Δύο άνθρωποι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο και ένας αγνοείται μετά από τη συντριβή του μικρού αεροσκάφους στο κτήριο της αμερικανικής Εφορίας του Όστιν στο Τέξας. Σύμφωνα με τις αρχές υπάρχει πιθανότητα να ήταν μία προμελετημένη επίθεση.

Το CNN μετέδωσε ότι ο πιλότος του μικρού αεροσκάφους λίγο πριν από την απογείωση, έβαλε φωτιά στο σπίτι του. Το συμβάν έχει δημιουργήσει νέους φόβους για εσωτερική τρομοκρατία αν και ο Λευκός Οίκος ανέφερε ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.
Μία ιστοσελίδα "ανέβασε" ένα σημείωμα αυτοκτονίας το οποίο υπογράφει κάποιος ονόματι Τζο Στακ και επιτίθεται προς την Εφορία (IRS).
"Λοιπόν, Κύριε Μπιγκ Μπράδερ της Εφορίας, ας δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό: πάρε τα κομμάτια από τη σάρκα μου και κοιμηθείτε εν ειρήνη" ανέφερε το σημείωμα. Πάντως, δεν έχει επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητα του σημειώματος.
Στο κτήριο, όπου συνετρίβη το αεροσκάφος, εργάζονταν 190 υπάλληλοι.
Η συντριβή του μικρού αεροσκάφους δε φαίνεται να αποτελεί τρομοκρατική ενέργεια, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, αναφέροντας ότι ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έχει ενημερωθεί για το συμβάν.
πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου