Σάββατο, 13 Μαρτίου 2010

Είσοδος του ΟΠΑΠ στα «φρουτάκια» και στο «Ξυστό»


Την είσοδο του ΟΠΑΠ στα «φρουτάκια», και στο Ξυστό λόγω και του συγκριτικού πλεονεκτήματος της εταιρείας και την ανάγκη για απόλυτο έλεγχο των παραμέτρων αυτής της νέας αγοράς, προανήγγειλε, μεταξύ άλλων, ο διευθύνων σύμβουλός της κ. Γιάννης Σπανουδάκης.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης (ΠΟΕΠΠΠ), ο κ. Σπανουδάκης τόνισε ότι ο ΟΠΑΠ πρόκειται να διεκδικήσει την αναδοχή στον ερχόμενο διαγωνισμό για τα «φρουτάκια», σημειώνοντας ότι ο ΟΠΑΠ «είναι ο μοναδικός που θα μπορεί να ελέγξει το σύστημα, έχοντας ήδη ένα κεντρικό μηχανογραφικό σύστημα το οποίο θα μπορεί να καλύπτει επαρκώς και να εποπτεύει πλήρως το σύνολο των σημείων πώλησης».
Από την άλλη πλευρά, η ΟΠΑΠ ακολουθώντας τις κυβερνητικές επιλογές, δεν μπορεί να απαγορεύσει τη διανομή τους εκτός πρακτορείων, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που θα εξασφαλίζουν σχετική αδειοδότηση από τους δήμους κάθε περιοχής.
Αλλά πρόταση της ΟΠΑΠ είναι πως όποιος πάροχος ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών εξασφαλίσει σχετική άδεια, να υποχρεώνεται σε διεξαγωγή των παιχνιδιών αυτών μέσα από κεντρικό μηχανογραφικό σύστημα όπως της ΟΠΑΠ ή κατ’ ευθείαν μέσω αυτού της ΟΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου