Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010

Ένα cheesecake και μία συγγνώμη

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Νέας Υόρκης με ένα cheesecake παραμάσχαλα χτύπησε την πόρτα ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στο Μπρούκλιν για να ζητήσει συγγνώμη για τις δεκάδες λάθος επισκέψεις της αστυνομίας στο σπίτι τους τα τελευταία χρόνια.

Ούτε μια αλλά 50 φόρες τα τελευταία οκτώ χρόνια έγινε έρευνα στο σπίτι των 83χρονου Γουόλτερ και της 82χρονη Ρόζ Μάρτιν γιατί συμφωνά με ανακοίνωση της αστυνομίας ο κεντρικός υπολογιστής τους είχε μια δυσλειτουργία!
Η πιο πρόσφατη «εισβολή» έγινε την περασμένη Τρίτη. Οι αξιωματικοί σφυροκοπώντας την πίσω πόρτα του σπιτιού, φώναζαν "Αστυνομία, ανοιχτέ"
Το πρόβλημα ξεκίνησε το 2002, όταν η διεύθυνση του σπιτιού των Μάρτιν χρησιμοποιείτο ως "δεδομένο δοκιμών" για ένα νέο ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης της εγκληματικότητας.
Το ζευγάρι είχε κατήγγειλε η οδυνηρή επισκέψεις το 2007, αλλά τα δεδομένα παρέμειναν στο σύστημα παρά τις προσπάθειες για την "εκκαθάριση των αρχείων".
Η παρεξήγηση λύθηκε όταν ο αρχηγός της αστυνομίας της Νέα Υόρκη Ραίμοντ Κέλι επισκέφθηκε το μικρό σπίτι του ζευγαριού την περασμένη Παρασκευή για να "ζητήσει συγγνώμη και να εξηγήσει" από πού προήρθε το μπέρδεμα. Μαζί του είχε ένα cheesecake και το προσέφερε στον Γουόλτερ και την Ρόζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου